Luchtvaart & Reizen

Aruba Airport en Aruba Tourism Authority samen sterk

ORANJESTAD – Tijdens de 17e editie van de Routes Americas 2024 conferentie in Bogota heeft Aruba Airport, in samenwerking met de Aruba Tourism Authority de krachten gebundeld om Aruba te vertegenwoordigen. Dit netwerkevenement, dat plaatsvond van 19 tot en met 22 maart, is van belang voor de luchtvaartindustrie in Amerika en biedt een platform voor het bevorderen van waardevolle verbindingen en samenwerkingen binnen de regio.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Routes Conferenties, die teruggaat tot de late jaren 90, presenteerden Aruba Airport en de toeristenorganisatie zich gezamenlijk. Deze unieke samenwerking benadrukt volgens ingewijden de gezamenlijke inspanningen om Aruba’s luchtvaart- en toeristische sector te promoten. 

Met een gedeelde stand op het evenement gaven ze een uitgebreid overzicht van wat Aruba te bieden heeft, van de ongerepte schoonheid van het eiland tot de diverse attracties en de soepele reiservaring per vliegtuig.

Speciale erkenningen gingen uit naar JetBlue, British Airways en Wingo voor hun significante bijdragen aan de luchtconnectiviteit en passagierservaring op Aruba. JetBlue werd geprezen voor zijn leidende positie in marktaandeel en stoelcapaciteit, terwijl Wingo werd erkend voor zijn snelle groei in de Latijns-Amerikaanse markt. British Airways ontving lof voor het verbeteren van de connectiviteit tussen Londen Gatwick en Aruba in hun eerste jaar van operatie.

Deel dit artikel