Nieuws op Aruba

Line-up onthuld voor 9e editie Flip Flop Festival Aruba 2024

ORANJESTAD – Gisteravond werd tijdens een persconferentie de langverwachte line-up onthuld voor het Flip Flop Festival, dat op 1 juni 2024 plaatsvindt op Aruba. Na uitgebreid onderzoek naar de muziekvoorkeuren van het publiek, hebben de producenten een mix van Soca- en Reggae-artiesten en andere genres samengesteld.

Het festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden met een mix van nationale en internationale artiesten, waaronder headliners als KES uit Trinidad, DJ Latu uit Nederland, en Ziggy Recado & The Nayamari Band. Lokale talenten zullen ook schitteren, waaronder Tsunami, Mystical Connection, Nutzbeatz, Dj Sky, Dr. Eli, Yeimy, MC Samil en Tarrick Ras.

Tickets zijn nu beschikbaar voor 45 florins (Early Bird) en Staande VIP voor 100 florins beschikbaar via Pay.aw / Eliteempire.events / Citgo Boulevard en Citgo Essoville, evenals bij Tropical Bottling Carry Out-locaties op L.G. Smith Boulevard en Tropical Bottling Company in San Nicolas.

Deel dit artikel