Economie

Speciale openingstijden voor bedrijven op Dag van de Arbeid

ORANJESTAD – De Directie Economische Zaken, Handel en Industrie van Aruba heeft de openingstijden voor bedrijven op de Dag van de Arbeid, die gevierd wordt op woensdag 1 mei, bekendgemaakt. Op deze nationale feestdag zullen de meeste bedrijven gesloten zijn.

Maar er zijn enkele uitzonderingen op deze regel. Apotheken, benzinestations, de horecasector en winkels die zich binnen hotels bevinden en in het bezit zijn van een hotelvergunning, mogen wel hun deuren openen. Deze maatregel zorgt ervoor dat toeristen en lokale inwoners nog steeds toegang hebben tot essentiële diensten.

De Directie benadrukt dat er controles plaatsvinden om te verzekeren dat bedrijven zich aan deze specifieke openingstijden houden. De handhaving van deze regels is cruciaal om de naleving te garanderen en een ordelijke Dag van de Arbeid te bevorderen, zegt de Directie.

Deel dit artikel