Algemeen

Voorpremière van de documentaire Blue Lizard Effect

ORANJESTAD – Onlangs vond de voorpremière plaats van de documentaire “Blue Lizard Effect” in het Arikok National Park. De film is een productieserie van de internationale kunstenaar Jason Silva in opdracht van het toerismebureau op Aruba.

Die creëerde de documentaire te midden van wat hij noemt ‘de magische landschappen van Aruba’. De serie gaat op 17 april in première op Warner Channel, TNT, Discovery en MAX.

Jason wil begrijpen waarom dit afgelegen Caribische eiland zo gelukkig is en wat het abstracte concept van ‘geluk’ werkelijk inhoudt. Om dit te doen reist hij het eiland rond om een ​​dieper inzicht te krijgen in wat Arubanen werkelijk zo gelukkig maakt en hoe deze factoren de manier beïnvloeden waarop zij met elkaar en met de natuur omgaan.

Terwijl hij het eiland verkent en met de lokale bevolking omgaat, leert Jason wat geluk voor hen betekent en hoe elk individu zijn kennis en levenslessen toepast om een ​​vervullend en gelukkig leven te leiden. Terwijl hij dit doet, begint hij zelf een diepgaande persoonlijke transformatie te ondergaan.

Deze docuserie laat de vier elementen zien die Aruba biedt aan zowel de lokale bevolking als bezoekers: lucht, vuur, water en aarde. 

Door middel van cinematografie worden verhalen op verteld, waardoor iedereen op een unieke reis wordt meegenomen. De documentaire nodigt bezoekers uit om alles te ontdekken wat Aruba te bieden heeft en biedt hen de kans om de magie te ervaren die van Aruba een unieke bestemming maakt.

Deel dit artikel