Algemeen

Aruba verkent de toekomst van de culturele en creatieve industrie

ORANJESTAD – Aruba staat klaar om het potentieel van haar culturele en creatieve industrie (CCI) te verkennen tijdens het Symposium voor de Oranje Economie, dat op 27 mei 2024 plaatsvindt in San Nicolas.

Het doel is om een dialoog te stimuleren over hoe de creatieve sector kan bijdragen aan duurzame groei en ontwikkeling in het creatieve landschap van Aruba. Het biedt een platform voor informatieve discussies, netwerkmogelijkheden en samenwerking tussen de deelnemers.

Het Symposium voor de Oranje Economie is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, Communicatie en Duurzame Ontwikkeling en de Aruba Investment Agency (ARINA), met als doel de groei en ontwikkeling van de culturele en creatieve industrie van Aruba te stimuleren. 

Interactieve tafeldiscussies zullen cruciale aspecten van de CCI in San Nicolas verkennen, waarbij bijdragen en ideeën welkom zijn van experts uit de industrie, de publieke sector, ondernemers en het algemene publiek dat geïnteresseerd is in het vormgeven van de toekomst van Aruba’s creatieve industrieën.

Deel dit artikel