Luchtvaart & Reizen

LATAM breidt vluchten naar Aruba uit

LIMA – De luchtvaartmaatschappij LATAM heeft aangekondigd haar aanwezigheid op Aruba te vergroten met een extra wekelijkse vlucht vanuit Lima. Deze uitbreiding gaat in vanaf juli aanstaande, zo meldde het nieuwsportaal Flapinternational maandag. De nieuwe frequentie vliegt elke maandag, ter aanvulling op de bestaande vluchten op donderdag, zaterdag en zondag. 

LATAM zet hiervoor het A320-toestel in. De maatschappij exploiteert haar Airbus A320-200-vloot, voornamelijk geconfigureerd in een enkele klasse-indeling, met plaats voor 168, 174 of 180 economy-stoelen. 

Deze stoelindeling-configuraties zijn op maat gemaakt om de capaciteit te maximaliseren en tegelijkertijd het passagierscomfort op korte tot middellange afstandsroutes te garanderen. De focus van LATAM op operationele efficiëntie met de A320-200 helpt het bedrijf concurrerende tariefstructuren en frequente diensten te behouden, cruciaal voor zijn uitgebreide netwerk in Latijns-Amerika en daarbuiten.

Deel dit artikel