Algemeen

Chibi van der Hans presenteert zijn boek over de geschiedenis van het Arubaanse Carnaval

ORANJESTAD – Onlangs heeft Chibi van der Hans zijn langverwachte boek over de geschiedenis van het Carnaval van Aruba gepresenteerd aan minister van Financiën en Cultuur, Xiomara Maduro.

Na een intensief onderzoek dat zeven jaar geleden begon, heeft Van der Hans zijn twee boeken voltooid en gepresenteerd. Deze boeken bevatten een uitgebreide verzameling portretten en verhalen over het Arubaanse carnaval. Ze belichten verschillende aspecten zoals carnavalsgroepen, deelnemers, verkiezingen, parades, muziek, bands en toeschouwers. De boeken bevatten duizenden portretten en een schat aan informatie.

De publicatie van deze boeken is binnenkort beschikbaar voor het publiek. Iedereen die van het Arubaanse carnaval houdt, wordt uitgenodigd om deze boeken aan hun collectie toe te voegen. Dit werk vormt een belangrijk historisch document dat de rijke geschiedenis van het carnaval vertelt en een waardevolle bijdrage levert aan het culturele erfgoed van Aruba.

Deel dit artikel