Evenementen

Première van de korte film “My Story” door Telefon pa Hubentud 

ORANJESTAD – Afgelopen vrijdag vond in een volle zaal van het Gloria Theater de première plaats van de korte film My Story. De film is geproduceerd door Telefon pa Hubentud 131, in samenwerking met de Pan American Development Foundation.

Jongeren van verschillende nationaliteiten delen in de film een dag uit hun leven. Het doel hiervan is om van elkaar te leren, elkaar beter te begrijpen en zo meer tolerantie, respect en empathie te bevorderen. Naast de filmvertoning was er ook een tentoonstelling van kunstwerken waarin jongeren zichzelf, volgens de organisatie op een ontroerende manier uitdrukten.

Met meer dan honderd nationaliteiten weerspiegelt Aruba de diversiteit van de wereld. My Story benadrukt het belang van acceptatie en respect. Jongeren, zowel lokaal als internationaal, kwamen samen om van elkaar te leren en gezamenlijk te groeien, aldus Telefon pa Hubentud 131.

Hulplijn

Telefon pa Hubentud 131 is een hulplijn op Aruba die speciaal is opgericht voor jongeren. Het biedt ondersteuning en advies aan jongeren die met verschillende problemen of zorgen kampen. Deze hulplijn is bedoeld om een veilige en vertrouwelijke omgeving te bieden waar jongeren hun gevoelens en problemen kunnen delen en hulp kunnen krijgen van professionals. 

De dienst is erop gericht om jongeren te helpen bij het navigeren door moeilijke situaties, hen te ondersteunen bij hun emotionele welzijn en hen te voorzien van de nodige middelen en informatie om positieve keuzes te maken in hun leven.

Deel dit artikel