Bedrijf in the Picture

Producten uit Nederlandse – en Europese (web)winkels

Haal je in huis met Send Caribe. Al vele jaren een betrouwbaar adres

Sinds ruim 7 jaar verscheept SendCaribe producten vanuit Nederlandse – en Europese (web)winkels naar de Caraïben. Het team van SendCaribe staat iedere dag klaar om de verscheping van goederen voor de inwoners van de Caraïben snel, eenvoudig en voordelig (BTW-vrij) te maken zodat het voor iedere inwoner mogelijk is om kwalitatief goede producten te bestellen in Europa. 

In het verleden werd door de medewerkers van SendCaribe zelf ervaren hoe lastig het is om goederen uit Nederlandse webshops als een Ikea, Swiss Sense, Coolblue e.d. te bestellen en deze vervolgens te laten verzenden naar Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten en Suriname. Zo is het idee voor SendCaribe ontstaan. In een aantal simpele stappen bestel je zelf gemakkelijk jouw favoriete producten en hoef je je verder nergens druk om te maken. SendCaribe neemt het gehele proces uit handen en bezorgt je producten thuis.

SendCaribe staat voor:
• Gemakkelijk bestellen en kopen van producten bij Nederlandse webshops en deze laten bezorgen op de Caribbean;
• Betrouwbaar en veilig online winkelen;
• Grote keuze, ruim assortiment, alle Nederlandse en Europese (web)winkels;
• Alle aangeschafte producten zijn verzekerd en worden snel geleverd;
• Volledige BTW aftrek op de verzonden producten;
• Goed bereikbare, professionele en persoonlijke klantenservice; 

Klanten van SendCaribe ervaren het gemak waarmee ze de beste producten uit Nederland en Europa naar de Caraïben halen, tegen scherpe prijzen en met volledige 21% BTW-aftrek. Je bestelt snel en veilig via de website en SendCaribe doet de rest! Vraag een offerte aan voor jouw producten

Tevreden klanten

⭐⭐⭐⭐⭐Nov 22, 2021 by Jacko on SendCaribe
“Jacuzzi Bestelling gedaan via SendCaribe en naar alle tevredenheid geholpen. Persoonlijk contact en een snelle levering van de goederen. Perfecte afhandeling op Curacao, alles super geregeld. Zeker een aanrader

⭐⭐⭐⭐⭐by John Tchong on SendCaribe

“Een paar jaar geleden hebben wij IKEA meubelen via een vervoerder uit Amerika over laten komen en wij hielden ons hart vast. Maar via jullie is alles perfect aangekomen! Onze hartelijke dank.”

John

⭐⭐⭐⭐⭐ Opleidings Instituut Bonaire B.V. (OIB)

Mijn ervaring met SendCaribe is prima. De eerste keer, dat ik spullen voor mijn opleidingsinstituut heb besteld, ben ik heel goed begeleid en alles is goed overgekomen. Er was niets beschadigd, alles was goed ingepakt. Toen de spullen op Bonaire aankwamen, is alles keurig netjes bezorgd enz.

De tweede keer, dat ik voor mijn opleidingsinstituut inventaris e.d. wilde bestellen in Nederland, heb ik uiteraard weer SendCaribe benaderd. Ook deze bestelling is vlekkeloos verlopen.

Als bedrijven vragen naar een betrouwbaar bedrijf, die spullen vanuit Nederland naar Bonaire willen laten komen, dan adviseer ik SendCaribe.

Alles kan, met SendCaribe

SendCaribe verstuurt wekelijks zendingen naar de Caraïben. Van kantoormeubelen en bouwpakketten tot babyproducten. Van witgoed, wooninrichting tot horeca benodigdheden. Of het nu gaat om een bescheiden order (vanaf 950 euro) of een grote opdracht bij meerdere leveranciers: via de website plaats je elke bestelling snel én met gemak! SendCaribe regelt het voor je en bezorgt ze bij je thuis.

Ontdek in de video hieronder hoe je in een paar simpele stappen jouw eerste bestelling plaatst via SendCaribe, of ga direct naar de site SendCaribe 
Volg SendCaribe op Facebook en/of Instagram en wordt hiermee op de hoogte gehouden van goede deals bij Nederlandse en Europese (web)winkels.

Contact

E-mail : info@sendcaribe.nl
Website : www.sendcaribe.nl
Telefoon : +31 628187879


Lees ook:

Deel dit artikel