Aruba

KLM ‘Orange Pride’ voor de eerste keer op Aruba

KLM 'Orange Pride' voor de eerste keer op Aruba
Foto’s – ABC Online Media Inge Poorthuis

KRALENDIJK- Afgelopen zaterdagmiddag landde KLM’s Boeing 777-300, bekend als de ‘Orange Pride’, voor de eerste keer op Flamingo International Airport op Bonaire. Daarna vervolgde het toestel de reis naar Aruba en landde voor het eerst op Aeropuerto Internacional Reina Beatrix.

De Boeing 777-300 maakt naast reguliere lijnvluchten ook bijzondere vluchten. Dit toestel wordt bijvoorbeeld ingezet voor evenementen waar de promotie van Nederland een rol speelt, zoals bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

De vlucht, met vluchtnummer KL771, kreeg behoorlijk wat aandacht van toeschouwers op de luchthaven en op Donkey Beach op Bonaire. De Orange Pride vloog daarna door naar Aruba, alvorens verder te reizen naar Amsterdam.

Deel dit artikel