Aruba

330 nieuwe residentiële appartementen en villas

ORANJESTAD – Palmaruba Group legt binnenkort de eerste steen voor het bouwproject  Caribbean Town Villas & Apartments. De appartementen en huizen komen te staan in Eagle en zijn bedoeld voor inwoners van Aruba.

Op het terrein van 42.000 vierkante meter komen volgens directeur Victor Acosta vier grote gebouwen te staan van zeven verdiepingen en 32 losstaande woningen. Bij elkaar leveren die 330 wooneenheden. Met het project is een investering van 65 miljoen florin gemoeid. De bouwtijd wordt geschat op ongeveer twee jaar. 

Het project wordt gebouwd in de vorm van een besloten gemeenschap. Er komt een hek omheen en een poort met beveiligers, waardoor alleen bewoners toegang hebben. Het complex wordt voorzien van enkele gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een zwembad, een sportaccommodatie en een speeltuin.

Deel dit artikel