Nieuws op Aruba

Aruba Doet 2021 succesvol

Foto: © Kabinet Gouverneur Aruba

ORANJESTAD – Aruba Doet heeft het afgelopen weekend meer dan 3000 vrijwilligers op de been gebracht. Organisator Paulien ter Meulen noemt de jaarlijkse actie daarom een groot succes.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2021 organiseerde Cede Aruba, in samenwerking met het Oranje Fonds, voor het negende jaar op rij Aruba Doet. Dit was een kans voor maatschappelijke organisaties om met de hulp van vrijwilligers projecten of sociale activiteiten voor hun doelgroep gedaan te krijgen.

Volgens Ter Meulen, die werkt bij Cede Aruba en Aruba Doet samen met het Oranje Fonds organiseerde, zijn er 167 projecten uitgevoerd. ,,Overal zag je de vlag van Aruba Doet wapperen. Het leeft echt onder de bevolking die massaal de handen uit de mouwen heeft gestoken.”

Niet alle projecten zijn al helemaal klaar. Enkele worden de komende weken nog afgerond.

Foto – Aruba Doet
Deel dit artikel