Nieuws op Aruba

Kiwanis Club Aruba eert Crisis Team

Foto facebook Kiwanis Club of Aruba

ORANJESTAD – Kiwanis Club of Aruba heeft het Crisis team in het zonnetje gezet. Voorzitter Robert ‘Bob’ Spellen, onlangs door Kiwanis International benoemd tot ere-bestuurslid vanwege zijn werk in de afgelopen jaren als voorzitter Eastern Canada and the Caribbean District 2019-2020, roemde hun inzet om Aruba door de coronacrisis te loodsen. 

De vijf leden van het Crisis Team zijn premier Evelyn Wever-Croes, Sharline Koolman-Wever, hoofd Besmettelijke Ziekten van Directie Volksgezondheid, Korpschef Vanessa N.G. Tjon-Kock, Ronella Croes,  Chief Executive Officer ATA en Rino Hermans, hoofd Bueau Rampenbestrijding.

Met elkaar hebben deze mensen de afgelopen vijftien maanden het beleid rond de coronamaatregelen bepaald. Volgens Kiwanis hebben ze dat uitstekend gedaan. ,,Dankzij hen is Aruba goed door de crisis gekomen en staat het eiland nu aan de top van het Caribisch gebied als het gaat om economisch herstel en vaccinatiegraad. Hartelijk dank”, aldus Spellen.

Deel dit artikel