Nieuws op Aruba

Opknapbeurt voor informatieborden

ORANJESTAD – Aruba Tourism Authority (ATA) heeft alle informatieborden laten nakijken en indien nodig laten herstellen. Toeristen worden nu weer naar behoren geïnformeerd over de plek waar ze zijn en de regels die daar gelden. 

ATA kreeg de laatste tijd veel meldingen over kapotte borden. Die staan op plekken die veel door toeristen worden bezocht, zoals locaties met cultuur-historische waarde of mooie natuur. Omdat van belang is dat toeristen, maar ook de lokale bevolking, op de hoogte zijn van de omstandigheden, zoals een zwemverbod of regels om de natuur en andere bijzondere plaatsen te beschermen, zijn alle borden nagekeken en gerepareerd.

De borden geven niet alleen informatie over de plek waar ze staan, maar wijzen ook de weg naar andere bezienswaardigheden in de buurt.

Deel dit artikel