Aruba

Suriname Airways verruilt World Atlantic voor Avion Express op Miami route via Aruba

Suriname Airways verruild World Atlantic voor Avion Express op Miami route via Aruba

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Suriname Airways huurt vanaf dinsdag 27 juli tijdelijk een Airbus A321-200 van Avion Express. Het toestel komt in de plaats van een MD82-toestel van World Atlantic, dat nogal wat mankementen vertoonde.

De Airbus van de maatschappij uit Litouwen heeft een capaciteit van 220 zitplaatsen en wordt vooral ingezet om vluchten in de regio waaronder vluchten van Suriname naar Aruba en Miami uit te voeren.

World Atlantic

Voor de maand juli werd een toestel van World Atlantic ingehuurd om te vliegen op de route tussen Paramaribo en Miami via Aruba. Dit was geen succes, tien dagen geleden stond het vliegtuig ook nog aan de grond op Aruba met technische problemen.


Deel dit artikel