Nieuws op Aruba

Casa del Mar onterecht beschuldigd

Foto’s – Casa Del Mar @ Marcus Barnes

ORANJESTAD – Strandresort Casa del Mar doet een dringend beroep op alle media die artikelen overnemen over vermeende incidenten die zich bij het resort zouden hebben voorgedaan, om daarmee te stoppen. ,,We hebben de artikelen gezien, maar bij ons is geen enkele klacht bekend en geen enkele incident gemeld. Het gaat om fake nieuws, waar we veel last van hebben.”

De front desk van het resort wordt de laatste tijd benaderd door gasten met een reservering die vragen hebben over de veiligheid. Op Internet blijken artikelen te circuleren die suggereren dat er een gevaarlijke situatie zou zijn ontstaan door een inbraak, waarbij een complete suite zou zijn verwoest en dat inzet van de politie nodig was geweest. ,,De suite die wordt genoemd is nog in zijn originele staat en in uitstekende conditie.

De politie heeft hier niet hoeven optreden en onze front desk heeft geen klachten van onze gasten gekregen over een gevaarlijke situatie of over verdwenen spullen. Onze afdeling Public Relations is niet benaderd voor een verklaring in het kader van dit artikel. De beschuldiging dat leden van onze staf op de een of andere manier betrokken zouden zijn bij een incident, kan dus ook niet waar zijn, want er was geen incident.”

Als de artikelen toch verder verspreid worden, dient Casa Del Mar een aanklacht in bij de politie.

Deel dit artikel