Nieuws op Aruba

Toeristen zeggen massaal reserveringen af

ORANJESTAD – Aruba Hotel & Tourism Association (AHATA) rapporteert dat de toename van het aantal besmettingen met corona, leidt tot veel afzeggingen van reserveringen voor de maanden augustus, september en oktober. ,,Dat heeft vooral te maken met het reisadvies vanuit Amerika”, aldus ceo Tirsa LaSorte.

 De Amerikaanse gezondheidsautoriteiten, Centers for Disease Control (CDC) en US State Department, hebben het risicoprofiel voor Aruba eerder deze maand bijgesteld. Aruba heeft nu level 4, dat geldt voor de landen met het hoogste risico ten aanzien van de besmettingen met Covid 19. Het wordt Amerikanen afgeraden naar het eiland te reizen en als ze dat toch doen, in elk geval ervoor te zorgen dat ze volledig gevaccineerd zijn.

Deel dit artikel