Nieuws op Aruba

Programma Aruba Signature Experience gelanceerd 

ORANJESTAD – Toeristen die zoeken naar unieke en oprechte ervaringen op Aruba die aansluiten bij wie zij zijn, kunnen die vinden via het nieuwe programma Aruba Signature Experience. Dat is speciaal ontwikkeld met deze reizigers in het achterhoofd.

Eind vorige week hebben minister van Toerisme, Dangui Oduber, Aruba Tourism Authority, Qredits Aruba en Colegio EPI het ‘Aruba Signature Experience’ programma gelanceerd.

Dit programma heeft als doel nieuwe ervaringen in de romantiek, wellness en (low-impact) adventure niches te promoten.

De focus van de Aruba Signature Experiences ligt op High value/low-impact toerisme, met name duurzame toeristen met een jaarlijks inkomen van meer dan 150.000 dollar die natuur en culturele waarden respecteren.

Meer informatie is te vinden op de website van Aruba Tourism Authority.  

Deel dit artikel