Nieuws op Aruba

Vijf coronapatiënten overleden in Colombia

ORANJESTAD – Het aantal patiënten met corona dat is overleden, is met vijf bijgesteld tot 146. Dat zijn mensen die hun verblijf op een intensive care in Colombia niet hebben overleefd. 

Op Aruba overleden gisteren twee mensen met corona. Bij een van hen werd pas na het overlijden corona vastgesteld. 

Sinds de snelle verspreiding van de deltavariant, vanaf begin juli, is het aantal mensen dat aan corona overlijdt op het eiland sterk gestegen. In twee maanden tijd overleefden 39 mensen de besmetting met Covid-19 niet. Van hen waren er 33 niet gevaccineerd. De zes gevaccineerden hadden onderliggende gezondheidsproblemen. Van de zeven patiënten die op de laatste dag van augustus werden geregistreerd, zijn de gegevens niet bekend.

Deel dit artikel