Nieuws op Aruba

Al meer dan half miljoen bezoekers dit jaar

Foto: Elton Barbour en Tirso Tromp van ATA-Europa

ORANJESTAD – Aruba verwelkomt sinds begin dit jaar een toenemend aantal bezoekers uit heel de wereld, waaronder Nederland. Toeristen weten het one happy island, bekend om de mooiste stranden en de meeste zonuren in het Caribisch gebied, ongerepte natuur, talloze toonaangevende restaurants en de Arubaanse gastvrijheid, in toenemende mate weer te vinden.

In 2021 streken vanaf januari tot en met augustus bijna een miljoen (933.36) reizigers op de befaamde Arubaanse stranden neer.

“Na een lange en uitdagende periode zijn wij verheugd om zulke mooie bezoekersaantallen te zien. Met gedegen gezondheids- en veiligheidsmaatregelen bieden wij alle reizigers een veilige en onbezorgde vakantie op het One happy island aan zonder in te boeten op de uitgelaten sfeer, topservice en natuurlijke schoonheid waar het eiland om bekendstaat. Aruba is de ideale plek om de alledaagse beslommeringen achter je te laten. Met recht Your happy place,” aldus Ronella Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority tegenover TravelPro.

Deel dit artikel