Nieuws op Aruba

Aruba Thirsty Move moet toeristen lokken

ORANJESTAD – Aruba Tourism Authority (ATA) maakt zich op voor een nieuw seizoen van het interactieve in een radio-format gegoten Aruba Thirsty Move. Dat schrijft het Nederlandse reismagazine TravelPro. 

Elke week praten Elton Barbour, Sharmin de Vries en Jaap Ellis van ATA-Europa reisagenten bij en interviewen zij sprekers, van hotels op het One Happy Island die reisprofessionals van de meest recente updates voorzien tot interessante sprekers uit de Nederlandse reiswereld die de huidige stand van zaken op vakkundige wijze kunnen duiden.

Deze week op donderdag 14 oktober is de aftrap met het gloednieuwe hotel Radisson Blu Aruba. Vanaf 16:00 uur staat Aruba garant voor een uurtje gezelligheid, informatie, interactie en leuke prijzen. 

Deel dit artikel