Nieuws op Aruba

DJ overlijdt op Aruba na val van grote hoogte

DJ overlijdt op Aruba na val van grote hoogte
De afgesloten parkeergarage | Foto NoticiaCla

ORANJESTAD – De twintigjarige Luis Angel Figueroa Flores is zondagavond om het leven gekomen als gevolg van een val van de tweede verdieping van de Paseo Herencia Mall. De politie tast nog in het duister ten aanzien van de omstandigheden waaronder het noodlottige incident plaatsvond. 

De in Venezuela geboren Figueroa Flores, die bekend is onder zijn artiestennaam DJ Louisville, werd rond 19.00 uur zwaargewond aangetroffen op de vloer van de parkeergarage. Later werd zijn auto op de tweede verdieping gevonden. Het slachtoffer werd met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. De artsen konden niet veel meer voor hem doen. Kort voor 23.00 uur werd zijn dood vastgesteld.

De politie probeert met behulp van camerabeelden te achterhalen wat er is gebeurd.

Deel dit artikel