Nieuws op Aruba

Kinderen op bezoek in het Bestuurskantoor

ORANJESTAD – Onlangs heeft een groep kinderen van het Kids@Work Camp samen met hun leiders een bezoek gebracht aan het Bestuurskantoor.

De minister van Financiën en Cultuur, Xiomara Maduro, ontving de groep in de perskamer van de regering en legde uit wat de taak van de regering is. Ze gaf ook informatie over de geschiedenis van het bestuurskantoor. De kinderen kregen de gelegenheid om vragen te stellen, net als bij een echte persconferentie. De kinderen vroegen de minister hoe iemand minister wordt, of de minister dierenvriend is, welke opleiding de minister heeft genoten.

Na het bezoek aan het bestuurskantoor gingen de kinderen ook naar het “Cocolishi-gebouw”, de moderne kantoortoren die deel uitmaakt van het bestuurskantoor. In de ministerraadkamer van Cocolishi hadden ze de gelegenheid om de ministers Ursell Arends, Dangui Oduber, Endy Croes, Glenbert Croes en Rocco Tjon te ontmoeten. De aanwezige ministers hebben uitleg gegeven over hun dagelijkse werk en verantwoordelijkheden. 

Deel dit artikel