Nieuws op Aruba

Overval op medewerker Pizza Hut

Foto – Korps Politie Aruba

ORANJESTAD – Maandagmorgen tegen 11.00 uur heeft een overval plaatsgevonden op een medewerker van het bedrijf Pizza Hut. De twee overvallers gingen er vandoor met de bedrijfsauto waar het slachtoffer in reed, zijn mobiele telefoon en een bedrag van 18.000 florin. 

Volgens politievoorlichter Liliana Rasmijn werd de medewerker van Pizza Hut klemgereden door een grijze auto op een zandweg in de omgeving van Pizza Hut Sasaki. Daaruit stapten twee mannen die volledig in het zwart waren gekleed. Een van hen dreigde met een vuurwapen. Het slachtoffer werd door de overvallers gedwongen uit de auto te stappen en mishandeld. Daarna gingen ze er met beide wagens vandoor. 

De politie was snel ter plaatse en het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Korte tijd later werd de gestolen auto gevonden op een veld in de buurt Bushiri. In de middaguren werden in diezelfde woonwijk twee jonge mannen aangehouden. Of die iets met deze zaak of met een andere overval te maken hebben, is niet bekend.

Deel dit artikel