Nieuws op Aruba

Bedreiging met machete

Foto – 24ora

ORANJESTAD – De politie heeft moeten ingrijpen bij een burenruzie. Een van de betrokken mannen had een groot kapmes getrokken, een machete, waarmee hij de ander bedreigde.

Rond 16.00 uur was een van de mannen in zijn tuin aan het werk. Hij gebruikte een kapmes om de struiken te snoeien. Toen zijn buurman naar buiten kwam, kregen de twee ruzie. De man met het kapmes had zijn werktuig opgeborgen tussen zijn kleding, maar trok het tevoorschijn toen hij vlak bij zijn buurman was. Die voelde zich bedreigd en belde de politie. 

Al snel waren er enkele politiepatrouilles ter plaatse. Ze gaven de agressor opdracht zijn machete neer te leggen en legden hem uit dat het niet is toegestaan om anderen te bedreigen. Omdat de man niet te overtuigen was dat zijn gedrag niet door de beugel kon, werd hij uiteindelijk in de boeien geslagen en meegenomen naar het politiebureau.

Deel dit artikel