Aruba

Cruiseschip wordt geparkeerd op Aruba

Cruiseschip wordt geparkeerd op Aruba
Crystal Serenity in Alaska | foto Crystal cruises

ORANJESTAD – Vanaf eind deze maand ligt het cruiseschip Crystal Serenity aan de kade in Oranjestad. Het blijft minimaal drie maanden liggen, in afwachting van de ontwikkelingen rond het faillissement van eigenaar Crystal Cruises. Dat schrijft de cruisemaatschappij op haar website.

Crystal Cruises verkeert in financiële problemen en heeft besloten een aantal cruiseschepen te parkeren in havens in het Caribische gebied.

Hoe lang het schip op Aruba blijft is onduidelijk, maar volgens havendirecteur Marc Figaroa berusten de geruchten niet op waarheid. ,,We hebben nog geen officieel verzoek gekregen om het schip onder te brengen. Als dat komt, zullen we ernaar kijken.” Hij verwacht wel dat er nog deze week duidelijkheid komt over de kwestie. 

Deel dit artikel