Aruba

Vrouw na twee maanden gearresteerd na doen valse aangifte

Het was even schrikken toen de politie op 25 februari een 54-jarige vrouw op de grond aantrof bij een nummerkantoor in de buurt van Paradera. Maar nu blijkt dat die overval helemaal niet heeft plaatsgevonden. De vrouw heeft alles verzonnen.

Na aankomst van de politie op de betreffende datum, zei de vrouw dat ze even daarvoor was overvallen. Twee onbekende mensen zouden haar met pepperspray bewerkt hebben en haar daarna een tas met geld hebben afgenomen. De ambulance kwam zelfs ter plaatse om de vrouw weer op te lappen,

Na uitgebreid onderzoek arresteerde het Atraco Team vandaag dezelfde vrouw met initialen M.J.K. op verdenking van het doen van een valse aangifte. Waar zij het geld heeft verstopt en of dat er nog is, is niet bekend.

Deel dit artikel