Nieuws op Aruba

Ondernemers in de private sector zijn boos op de Arubaanse regering om vrije dag

ORANJESTAD – De private sector van Aruba is boos op de overheid. ATIA, de Aruba Trade and Industry Association begrijpt niet waarom de publieke sector vandaag gesloten blijft, terwijl iedere ander Arubaan gewoon aan het werk is.

Gisteren ging alles dicht vanwege de passage van storm Bonnie, die uiteindelijk geen storm werd. Wat de ondernemers vooral steekt is dat hun sector afhankelijk is van de overheid om effectief te opereren. Instelling als DOW, de Dienst Openbare Werken, de Douane, Arubus en alle andere dienstverlenende sleutel departementen zijn nodig voor de private sector om productief te zijn. 

Volgens ATIA is er geen enkele reden voor de publieke sector om vandaag thuis te blijven, terwijl premier Evelyn Wever-Croes zelf stelt dat alles weer terug is naar normaal.

Deel dit artikel