Aruba

Ongeslagen Aruba speelt vanavond derde wedstrijd in Nations League

Aruba speelt vanavond thuis tegen Saint Kitts & Nevis in de Nations League. Het is de derde van vier wedstrijden die het team van coach Marvic Bermúdez speelt in de Nations League C, groep B.

Aruba is nog ongeslagen nadat het eerst gelijkspeelde met 0-0 tegen Saint Martin. In de thuiswedstrijd tegen de Franse kant van Sint Maarten, die gespeeld werd op Curaçao, won Aruba met 3-0 en staat nu aan kop van de groep. De tegenstander van Aruba, Saint Kitts & Nevis heeft nog niet gespeeld.

Saint Kitts & Nevis, dat op de wereldranglijst de 142e plek inneemt, is normaal gesproken een maatje te groot voor Aruba, dat op plek 200 staat, maar de bookmakers gaan uit van een winst van Aruba met 2-1.

Op 26 maart volgend jaar is de return.

Deel dit artikel