Nieuws op Aruba

Installatiebedrijf Pro-TEC in Aruba wordt overgenomen door Nederlands bedrijf

ORANJESTAD – Het Arubaanse Pro-Tec wordt overgenomen door de Van Dorp Groep uit Nederland, maar houdt zijn bedrijfsnaam en management. Dat maakt de nieuwe eigenaar bekend.

Het Arubaanse bedrijf richt zich als installateur op het beheer en de installatie van energiezuinige klimaatinstallaties. Pro-Tec heeft 100 werknemers, een omzet van 7,5 miljoen euro en levert diensten aan horecabedrijven, hotels, het bedrijfsleven en particuliere huiseigenaren. 

Henk Willem van Dorp van Van Dorp, is trots op de samenwerking: “Als maatschappelijk betrokken technisch dienstverlener hebben wij een rol te spelen in de energietransitie. Dit doen wij al in Nederland, maar ook in Caribisch Nederland liggen er nog veel kansen om te verduurzamen. Door onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Pro-Tec binnen de Van Dorp-familie, kunnen wij hier nu mee starten.”

Nieuwe kansen

Ook het management van Pro-Tec kijkt uit naar de toekomst. Fred Steeghs, algemeen directeur: “Van Dorp is een gezond familiebedrijf dat zich in Nederland al heeft bewezen als betrokken partij voor het installeren, beheren en verduurzamen van gebouwinstallaties.”

“We verwelkomen de verandering en kijken uit naar het volgende hoofdstuk in de ontwikkeling van ons bedrijf. We zijn ook blij met de nieuwe kansen op het gebied van automatisering, inkoop en opleidingen voor onze medewerkers.”

Deel dit artikel