Nieuws op Aruba

DVG stelt vaccinatie met het Bivalent COVID-19 vaccin uit tot nader order

ORANJESTAD – De Directie Volksgezondheid (DVG) informeert de gemeenschap dat de Pfizer Bivalent Covid-19 vaccins snel opraken. 

Daarom was het DVG vaccinatieteam met de mobiele eenheid van het Crisis Management Bureau in Noord voor dit doel, en hun volgende stop was in Santa Cruz op 24, 25 en 26 oktober, en daarna in San Nicolas.

Wegens de grote vraag moet DVG helaas meedelen dat zij met ingang van 25 oktober 2022 alle vaccinaties in de districten heeft uitgesteld omdat de voorraad snel uitgeput raakt. DVG verwacht de komende weken meer Bivalente vaccins uit Nederland.

Zodra de vaccins beschikbaar zijn, zal DVG de gemeenschap informeren en de vaccinatierondes in de districten die aan de beurt zijn hervatten.

Deel dit artikel