Nieuws op Aruba

Nieuw op Aruba Wasparfum |Advertentie

Heerlijke geurende was wie wil dat nu niet?

Wasparfum is anders dan bijvoorbeeld wasverzachter of waskorrels. Wasparfum zorgt voor een frisse was die veel langer lekker geurt. Wasparfum is bovendien erg zuinig in gebruik, met slecht een paar druppels ruikt iedere was heerlijk! Met een fles van 500ml kun je maar liefst 100 wassen draaien. Zelfs je wasmachine zal lekker ruiken!

Bekijk de video over de werking van Wasparfum

Verhoog jouw omzet

Heb jij een eigen onderneming en wil jij verkooppunt worden van Wasparfums? Geef je omzet een impuls met dit unieke product. Wasparfums by Moments zorgt voor een goede verspreiding van verkooppunten, je kunt er op vertrouwen dat ondernemers tot twee kilometer bij jou in de buurt dezelfde merken niet gaan verkopen. Wasparfum by Moments biedt uitgebreide ondersteuning aan haar verkooppunten.

Neem contact op met Vanessa Wouters-Veen voor meer informatie +599 9 666 2110

Deel dit artikel