Nieuws op Aruba

Rechter-commissaris verlengt voorarrest chauffeur die drie mensen doodreed

Foto - 24ora.com

ORANJESTAD – De rechter-commissaris op Aruba heeft het voorarrest verlengd van de man die op 2 oktober drie mensen doodreed bij een verkeersongeluk bij Seroe Colorado. Het Openbaar Ministerie mag hem nog zestig dagen langer vasthouden.

Twee zussen en een kleuter van drie jaar verloren het leven. Drie andere personen werden naar het ziekenhuis overgebracht, waaronder verdachte S.W. zelf. 

De 29-jarige W. wordt doodslag dan wel dood door schuld ten laste gelegd. Na ontslag uit het ziekenhuis is hij aangehouden. De politie heeft niets gezegd over de oorzaak van de botsing tussen de twee auto’s. 

Nieuwssite 24ora.com zegt getuigen te hebben gesproken die stellen dat de twee betrokken auto’s een wedstrijdje deden om wie het eerst op het werk aan zou komen. Beide chauffeurs werken in een restaurant op Baby Beach.

Deel dit artikel