Nieuws op Aruba

Kustwacht helpt opvarenden van omgeslagen boot

ORANJESTAD – Gistermiddag ontving de Kustwacht een melding van de Centrale Post van de Politie van een boot die was omgeslagen ter hoogte van Santo Largo.

Een Metal Shark van de Kustwacht voer direct naar Santo Largo om hulp te bieden aan de opvarenden. Bij aankomst werd een boot aangetroffen die omgeslagen in het water lag met de vier opvarenden die zich aan de boot vasthielden om boven water te blijven.

Het personeel van de Kustwacht nam de opvarenden, twee mannen en twee vrouwen aan boord van de Metal Shark. De personen gaven te kennen dat zij waren uitgevaren om de boot te testen en dat deze door een golf omver werd geslagen. De vier opvarenden zijn met de schrik vrijgekomen en hadden gelukkig geen letsel. Zij zijn door de Kustwacht samen met de boot naar de ex pier di ‘Brisas del Mar’ gebracht.

Deel dit artikel