Nieuws op Aruba

Bucuti & Tara Beach Resort presenteert plannen voor verfraaiing van Low Rise hotelzone

ORANJESTAD – Op 13 februari 2023 presenteerde het Bucuti & Tara Beach Resort zijn plannen voor de verfraaiing van de gehele low-rise hotelzone aan de minister van Toerisme en Volksgezondheid, de heer Dangui Oduber, tijdens een bijeenkomst met de algemeen directeur, de heer Ewald Biemans, en de DOW-directeur, de heer Marlon Croes.

Het verfraaiingsproject omvat 6 hotels in de low rise gebied en het voorstel is om de verfraaiing op te nemen in de tweede fase van het verfraaiingsproject Eagle Beach. Momenteel is er een tekort aan parkeerplaatsen in het gebied, wat leidt tot gevaarlijke situaties voor voetgangers, zowel toeristen als locals, die over de strip flaneren.

De plannen omvatten de aanleg van een nieuw parkeerterrein, een voetpad en een fietspad dat aansluit op de eerste fase van het project Eagle Beach. Het Bucuti & Tara Beach Resort zal samenwerken met de regering van Aruba en andere Time Share-resorts in het low rise gebied om het plan te realiseren.

Volgens de heer Biemans zal dit verfraaiingsproject het “product” Aruba naar een hoger niveau tillen en het gebied veiliger maken voor iedereen. Het Bucuti & Tara Beach Resort is verheugd om deel uit te maken van dit samenwerkingsproject en kijkt uit naar de toekomstige ontwikkelingen in de low rise gebied van Aruba.

Deel dit artikel