Nieuws op Aruba

‘Business class light’: een betere stoel bij KLM

KLM 777 business class

SCHIPHOL – Air France-KLM verkoopt sinds 24 april ‘business class light’-tickets. Reizigers krijgen daar een comfortabele ligstoel voor, maar geen andere voordelen zoals toegang tot lounges, zelf je plek kunnen selecteren en recht op teruggave.

Voor een willekeurig geselecteerde KLM-vlucht in augustus scheelt de goedkopere business class-ticket 100 euro vergeleken met de reguliere business class.

Air France-KLM haakt aan bij de trend van ‘basic’ business class: het aanbieden van een goedkoper business class-ticket zonder een aantal voordelen die normaal gesproken wel bij de business class horen. 

Als je wel een comfortabele business class-stoel wil, maar bijvoorbeeld geen tijd hebt om naar de lounge te gaan of weinig bagage hebt, kan je afhankelijk van het traject een speciaal business class-ticket krijgen zonder die voordelen. 

De nieuwe optie komt binnenkort ook beschikbaar voor langeafstandsvluchten naar de Caribische eilanden.

Deel dit artikel