Nieuws op Aruba

Aruba heeft goede week in Colombia

BOGOTA/ORANJESTAD – Aruba heeft een goede week achter de rug in buurland Colombia. Zo opende minister Geoffrey Wever opent officieel het ‘Trade & Investment Office Aruba’ in Holland House Colombia, ter bevordering van de handel tussen Aruba en Colombia. 

Het kantoor biedt ondersteuning aan Arubaanse bedrijven die zaken willen doen in Colombia en helpt Colombiaanse investeerders en ondernemers die interesse hebben in de Arubaanse markt. 

Een recente overeenkomst met Holland House Colombia heeft geleid tot de oprichting van vijf bedrijven in Colombia, waaronder IBS Aruba. Ook vonden de viering van 40 jaar Aruba Tourism Office in Colombia en een succesvolle Arubaanse handelsmissie plaats. 

Tijdens de missie werden meer dan 120 ontmoetingen tussen Arubaanse en Colombiaanse ondernemers gehouden, wat bijdraagt aan het versterken van handelsrelaties en toerisme tussen beide landen.

Deel dit artikel