Aruba

Arubaanse Adelizah Vrolijk overlijdt drie dagen na frontale botsing

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – De 37-jarige Adelizah Vrolijk, die afgelopen zondag zwaar gewond raakte bij een frontale botsing, is gister, net na het middaguur overleden. Het ongeval vond plaats in de vroege ochtend van zondag 2 juli, rond één uur ’s ochtends, op de Sonrisa-weg in Pavia. Ook de chauffeur van de andere auto raakte ernstig gewond.

Bij aankomst op de plaats van het ongeval troffen de hulpdiensten twee auto’s aan die frontaal op elkaar waren gebotst. Beide chauffeurs verkeerden in kritieke toestand. Er werd onmiddellijk om een ambulance verzocht, die ter plaatse kwam, samen met snelle medische hulpverleners en de brandweer.

De ambulancemedewerkers stabiliseerden beide chauffeurs en brachten hen met spoed naar het ziekenhuis. Verkeerspolitie en technische recherche waren ook aanwezig op de plaats van het ongeval voor verder onderzoek.

Adelizah Sherrylane Richanella Vrolijk zou komende zaterdag 38 jaar zijn geworden. Slachtofferhulp heeft zich ook gemeld in het ziekenhuis om ondersteuning te bieden aan de familie van het slachtoffer. Liza is de dochter van de bekende persfotograaf Anselmo Vrolijk, ook bekend als Leo, en Adeline Vrolijk, ook bekend als Shelly. Ze is ook de zus van de bekende nieuwslezer Andrew Vrolijk en haar broer Jeremy.

Adeliza is het vijfde dodelijke slachtoffer in het verkeer op Aruba dit jaar.

Deel dit artikel