Aruba

OM bevestigt: Garcia heeft zijn partner Contreras vermoord en daarna zelfmoord gepleegd

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – Het Openbaar Ministerie bevestigt dat de 35-jarige Venezolaanse man Jose Miguel Garcia Moreno zijn 49-jarige Arubaanse partner Leila Gregoria Contreras Romero heeft vermoord en daarna zelfmoord heeft gepleegd. Dat gebeurde op 19 juli.

De man werd naast een geparkeerde auto in Bushiribana gevonden, zijn vrouw op het adres dat gekoppeld was aan het kenteken van de auto.

Het onderzoek stagneerde aanvankelijk toen het lichaam niet onmiddellijk kon worden geïdentificeerd. Maar toen de politie de geregistreerde eigenaar van de auto controleerde, leidde dit hen naar een huis. In dat huis troffen de autoriteiten een tweede slachtoffer aan, die dood in de woning lag.

Uit sporennderzoek is duidelijk geworden dat Garcia vrouw in hun huis in Washington heeft vermoord en daarna zelfmoord heeft gepleegd aan de kust van Bushiribana. Er zijn geen aanwijzingen voor betrokkenheid van een derde partij bij de moord op de 49-jarige vrouw.

Deel dit artikel