Nieuws op Aruba

Gratis tattoos op Aruba voor toeristen

ORANJESTAD – Toeristen die volgend jaar Aruba bezoeken tussen 1 januari en 30 juni kunnen terug naar huis met een tattoo van Aruba, helemaal gratis. 

In een nieuwe poging om toeristen naar Aruba te trekken en hen een blijvende herinnering aan hun bezoek te geven, biedt het toerismebureau nu toeristen de kans om een gratis tattoo te krijgen met het thema van Aruba tijdens hun verblijf op het eiland. 

In totaal nemen 5 tattoo-artiesten deel aan deze campagne. Black Sheep Body Arts, Cadushi Ink Tattoos, Inkspiration Tattoo Studio, Aruba Tattoo/Aruba Tattoo and Piercing en Art 4 Life Tatoeëren.

Volgens de CEO van ATA, Ronella Croes, neemt een toerist wanneer hij Aruba verlaat, een overvloed aan vreugde met zich mee. “Wat is een betere manier om dit gevoel te vieren dan hen een permanent souvenir te geven van onze lokale tattoo-artiesten. Omdat Aruba lang bij je blijft, zelfs nadat je vertrokken bent”, aldus Croes.

Vanaf vandaag kunnen in aanmerking komende toeristen zich registreren voor de kans op een gratis tattoo. Ze moeten het Aruba-portal bezoeken en een voucher claimen. Liefhebbers moeten snel zijn, want er worden er maar 150 uitgegeven.

Deel dit artikel