Nieuws op Aruba

SVB Aruba lanceert app

ORANJESTAD – De sociale verzekeraar SVB op Aruba zet een nieuwe stap in dienstverlening aan werknemers met de lancering van de MiSVb Trahado Mobiele App. Deze applicatie is speciaal ontworpen voor werknemers in de particuliere sector en heeft als doel de service en efficiëntie van SVB te verbeteren.

Met deze app krijgen werknemers directe toegang tot SVB-diensten en kunnen ze diverse taken vereenvoudigen. Ze kunnen nu moeiteloos declaraties afdrukken, zich ziek melden en hun werk- en ziektedagenhistorie raadplegen. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om salarisgegevens te controleren en te verifiëren.

Deze sprong voorwaarts in dienstverlening toont volgens de overheid van Aruba de inzet van SVB voor innovatie en technologie, wat resulteert in een efficiëntere en transparantere service voor werknemers. Met maar liefst 43.000 geregistreerde werknemers uit de particuliere sector, heeft SVB de intentie dat alle werknemers deze app downloaden en zich registreren.

Vaccinatie tegen Luchtwegaandoeningen COVID-19 en Griep Aangemoedigd door Directie Volksgezondheid

Deel dit artikel