Aruba

Nationale Bibliotheek van Aruba verkoopt deel collectie voor 1 florin

ORANJESTAD – De Nationale Bibliotheek van Aruba verkoopt een deel van haar collectie voor één florin. Vanaf morgen 6 tot en met vrijdag 10 november 2023 opent de bibliotheek een tweedehands boekenmarkt in haar vestigingen in Oranjestad en San Nicolas.

Tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek, van 8.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags, is iedereen welkom om te snuffelen tussen een breed scala aan tweedehands boeken. Van romans tot non-fictie, er is voor ieder wat wils.

Op maandag en woensdag wordt er een speciale avondopening gehouden tot 19.00 uur in Oranjestad. In San Nicolas kunnen bezoekers op dinsdag en donderdag genieten van late openingsuren van 13.00 tot 19.00 uur.

Deel dit artikel