Aruba

Amerikaanse toerist omgekomen bij verkeersongeval Savaneta

Foto: 24ora.com

SAVANETA – Gisteravond rond de klok van zeven uur is een Amerikaanse toerist om het leven gekomen bij een ongeluk bij Citgo Savaneta. Hij liep daar samen met een vrouw langs de kant van de weg en werd aangereden door een auto.

Beide voetgangers raakten zwaargewond en werden na stabilisatie met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto die de voetgangers raakte is na het ongeval doorgereden. De politie wist na snel onderzoek de auto te traceren bij een woning in Tamarijn. De chauffeur is gearresteerd en de auto in beslag genomen voor verder onderzoek.

Vanochtend meldde de politie dat de man, geïdentificeerd als Ali Biner, 75 jaar oud uit de Verenigde Staten, is overleden. Zijn vrouw ligt nog zwaar gewond in het ziekenhuis.

Ali Biner is het negende dodelijke slachtoffer in het verkeer op Aruba dit jaar.

Deel dit artikel