Aruba

Joselin Croes begonnen als nieuwe directeur Arubahuis

DEN HAAG – Joselin Croes is op 5 december begonnen aan haar nieuwe functie als directeur van Arubahuis. Bij haar aankomst in Den Haag werd zij hartelijk verwelkomd door Sidney Kock, de PR-medewerker van Arubahuis, en het overige personeel. Deze begroeting markeerde een gezellige start voor het team van Arubahuis en hun nieuwe directeur.

De benoeming van Joselin Croes tot directeur is het resultaat van een selectieproces, geleid door een commissie van de Arubaanse regering. Voordat zij deze positie aannam, was Joselin Croes actief als Gevolmachtigde minister voor Aruba in Washington DC.

Tijdens haar periode in Washington wijdde ze zich aan het promoten van Aruba en het creëren van kansen voor Arubanen met partners in de Verenigde Staten, met een bijzondere focus op economische en diplomatieke relaties, duurzame ontwikkeling, innovatie, onderwijs en cultuur.

Voor haar tijd in Washington werkte Croes als Chief of Staff bij het ministerie van Justitie, Veiligheid en Integratie. Tussen 2010 en 2017 was zij actief als advocaat op Aruba.

Joselin Croes behaalde in 2021 haar Master in Environmental Management aan de University of Maryland Global Campus en een master in de Rechten aan de Universiteit van Aruba. Eerder voltooide ze haar Bachelor in International Business Management and Public Relations aan Intercollege in Den Haag.

Deel dit artikel