Nieuws op Aruba

Tentoonstelling The Struggle to Ride or Die in Nationale bibliotheek Aruba

ORANJESTAD – Op woensdag 6 december presenteert kunstenaar Sharina Gumbs haar schilderijtentoonstelling met de titel The Struggle to Ride or Die in de Nationale Bibliotheek van Aruba. De exhibitie duurt tot 20 december.

Tijdens de opening van de tentoonstelling, die om vijf uur ’s middags begint, wordt de muziek verzorgd door Franklin Arrindell.

Sharina Gumbs is een beeldend kunstenaar, maatschappelijk werker en kunstdocent aan haar Studio Soul2soul Mindful Art. Haar favoriete stijl is expressief abstract, waarmee ze haar emoties en ervaringen uitdrukt terwijl ze haar wereld verkent. 

Het publiek is uitgenodigd om de tentoonstelling te bezoeken in de bibliotheek in Oranjestad tijdens de reguliere openingstijden, van 8.00 tot 17.00 uur op doordeweekse dagen en tot 19.00 uur op maandagen en woensdagen.

Deel dit artikel