Aruba

Voorzorgslanding Wingo-vlucht van Aruba naar Colombia door diefstal

Foto: El Tiempo

CALI – De woensdagvlucht van Wingo-airlines van Aruba naar Cali, de op twee na grootste stad van Colombia, heeft een voorzorgslanding gemaakt nadat een stewardess aan boord was beroofd. Dat meldt El Tiempo in Bogota.

Na de landing in Cali kwamen de autoriteiten aan boord om de passagier, die geld en persoonlijke eigendommen van de stewardess had gestolen, te arresteren.

Door deze onvoorziene gebeurtenis moesten de passagiers dertig minuten langer in het vliegtuig blijven zitten, voordat ze het toestel konden verlaten. Het incident trok veel aandacht in Colombiaanse media en andere Latijns-Amerikaanse nieuwsplatforms.

Wingo vliegt twee keer per week, op woensdag en zaterdag tussen Cali, een stad met twee miljoen inwoners in het westen van Colombia, en Oranjestad.

Deel dit artikel