Aruba

Wandelaars aangevallen door loslopende pittbulls

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – Drie wandelaars zijn gisteren aangevallen door pitbulls tijdens hun ochtendwandeling op het Alto Vista-pad. Zij zijn daarbij gebeten, net als de twee honden, ook pitbullachtigen, die zij uitlieten.

De vrouwen waren met hun twee honden aan het wandelen toen ze plotseling werden verrast door twee loslopende pitbulls. De agressieve pitbulls vielen eerst de honden van de vrouwen aan, waarbij ze de honden beten.

De vrouwen probeerden hun honden te beschermen, maar werden toen zelf ook gebeten. Medische hulp ter plaatse was gelukkig niet nodig.

De gewaarschwude politie arriveerde snel op de plaats van het incident om begon een zoektocht in het bos naar de loslopende pitbulls, maar de honden zijn niet gevonden.

Deel dit artikel