Aruba

Toerist mishandeld en beroofd

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – Een toerist is het slachtoffer geworden van een brutale berovingspoging en mishandeling, net op het moment dat Aruba zich voorbereidde op de jaarlijkse Lichtjesparade. Het incident vond plaats rond 9:00 uur ’s avonds in een restaurant binnen een winkelcentrum aan de Sasakiweg.

De politie trof bij aankomst de man aan met diverse blauwe plekken en verwondingen over zijn lichaam. Volgens zijn verklaring werd hij benaderd door één of meerdere personen die hem probeerden te beroven. Toen hij zich verzette, werd hij mishandeld.

Na het incident heeft de politie de toerist naar zijn verblijf begeleid en een onderzoek ingesteld naar de daders. Dit onfortuinlijke voorval werpt, volgens de politie een donkere schaduw over de festiviteiten en roept op tot verhoogde waakzaamheid onder zowel inwoners als bezoekers van het eiland.

De lokale autoriteiten benadrukken het belang van veiligheid en roepen eventuele getuigen op om voorwaarts te komen en informatie te delen die kan leiden tot de aanhouding van de verantwoordelijken voor deze laffe daad.

Deel dit artikel