Overheid en Politiek

WhatsApp toelatingsorganisatie Aruba bezwijkt

ORANJESTAD – De WhatsApp-service van toelatingsorganisatie DIMAS is kort na de lancering bezweken onder zijn eigen succes. De dienst werd volgens de overheid geblokkeerd vanwege het enorme aantal gebruikers.

Op 10 juni kondigde DIMAS aan dat ze de WhatsApp-service in hun communicatiesysteem hadden geïntegreerd om het contact tussen de gemeenschap en het personeel van DIMAS te vergemakkelijken. 

Het aantal gebruikers dat verbinding maakte met DIMAS via hun WhatsApp overschreed alle verwachtingen, met als gevolg dat het systeem tijdelijk werd geblokkeerd. DIMAS is momenteel bezig om het aantal klanten dat gebruik kunnen maken van hun WhatsApp-service uit te breiden en zal de gemeenschap informeren zodra deze weer actief is.

Deel dit artikel