Nieuws op Aruba

Weerbericht Aruba Curaçao Bonaire 23 tot 26 juni

Weeroverzicht voor de komende dagen (woensdag 23 juni- zaterdag 26 juni) Op woensdag wordt het half bewolkt en heiig met ook lokaal een kans op een buitje. De wind zal uit het zuidoosten komen en zal matig tot krachtig zijn (11-16 knopen met uitschieters tot 20 knopen). Het wordt overdag 32 graden Celsius en in de nacht ongeveer 26 graden.

Donderdag wordt het zwaar bewolkt met een kans op een aantal lokale (onweers)buien. Een actieve tropische golf zal door de centrale regio van het Caribisch gebied trekken en kan ervoor zorgen dat we meer bewolking krijgen met wat neerslag. De wind zal matig zijn (10-15 knopen met uitschieters tot 19 knopen) uit het noordoosten. Het wordt in de nacht 26 graden Celsius en overdag 31 graden Celsius.

Vrijdag wordt het half bewolkt met lokaal een kans op een bui of twee. De wind zal uit het oosten komen en zal matig tot hard zijn (14-19 knopen met uitschieters tot 24 knopen). Het wordt overdag 32 graden Celsius en in de nacht ongeveer 26 graden.

Zaterdag wordt het half bewolkt met lokaal een kans op een bui. De wind zal matig tot hard zijn (14-19 knopen met uitschieters tot 22 knopen) uit het zuidoosten. Het wordt in de nacht 26 graden Celsius en overdag 32 graden Celsius.  
Meer over het weer lees je op Caribbean Weather Center (Facebook).

Deel dit artikel